בעיית שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/10/2014 | 21:45 | מאת: ליאת

היי , לפני כחודשייפ התעוררתי עם רעשים באוזן ימין מאין פמפומים וזמזומים , לאחר שבועיים פניתי לבדיקת רופא א.א.ג. לארח בדיקה לא ראה כלום אך לאחר בדיקת שמיה הייתה ירידה בתפקוד השמיעה טופלתי לכ-10 ימים בסטרואידים , לאחר 10 ימים באתתי לבדיקת שמיעה וכלום לא השתפר .. הרופא לא ידע מה להגיד לי והפנה לmri ראש. כעת מחכה לתשובות אך רציתי לדעת אם מישהו שמע על משהו דומה או יכול להגיד לי מה זה ?

27/10/2014 | 22:08 | מאת: תמר גלבגיסר

ליאת שלום, לפי מה שאת מספרת, נשמע שהרופא חשד שאת סובלת מליקוי שמיעה פתאומי שלרוב, בהיעדר סיבה ברורה, או בחשד לקשר כלשהו למחלה ויראלית, הטיפול הוא מתן סטרואידים. זוהי תופעה לא מאוד נדירה, וזהו הטיפול המקובל. לאחר תום הטיפול, מכיוון שלא היה שיפור, הרופא מעוניין לשלול גורמים אחרים לתופעה - למשל בעיה באיזור המסילה של עצב השמיעה באוזן הפנימית ובגזע המוח. לצורך כך, הוא ביקש לבצע את ה-MRI. זהו בהחלט הליך מקובל של בירור במקרה כזה. שיהיה לבריאות!

20/11/2014 | 16:56 | מאת: ליאת

הmri יצא תקין, יש למישהו רעיון איך ממשיכים מפה?

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה