אסימטריה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

11/09/2014 | 09:18 | מאת: בני

יש לי אסימטריה בשמיעה.באוזן שמאל הירידה קלה עד בינונית. בבדיקת ברה הכל תקין חוץ מדבר אחד: אסימטריה בגל v 2.5 מילי שניות בנורמה. האם תוצאה זו מעידה על בעייה?

11/09/2014 | 13:27 | מאת: תמר גלבגיסר

בני שלום רב, לא ברורה לי לגמרי תוצאת בדיקת הברה. תוכל בבקשה לרשום בדיוק את מה שכתוב שם? בכל אופן, אם יש הבדל בין האוזניים שהוא מעל הנורמה, בזמן הופעת גל V, הרי שצריך להמשיך בבירור של עצב השמיעה, לבדוק אם אין משהו שמפריע להולכה העצבית. בכל מקרה אתה צריך לפנות לרופא א.א.ג. שהפנה אותך לבדיקה ושהוא יחליט לגבי המשך הבירור, אם בכלל.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה