קושי בהסתגלות למכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/11/2019 | 15:17 | מאת: חנה

ברשותי מכשיר שמיעה פונק מתקדם. למעלה משנה ואני לא מצליחה להסתגל. שומעת רעשים מרגיזים ובעיקר מקבלת תחושת גירוי בתנוך האוזן. מה עושים

שלום חנה, בנוגע לרעשים המפריעים לה, אמליץ כי תפני למכון השמיעה שבו רכשת את המכשירים לצורך כיוונים. תנסי לבחון אילו רעשים בדיוק מפריעים לך וכך יהיה קל יותר לכוון את המכשירים בהתאם. לגבי הגירוי באוזן, מומלץ לפנות לרופא אא"ג על מנת לבחון האם אכן קיים גירוי הדורש טיפול. המון בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה