שמיעה אצל תינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

07/11/2019 | 12:21 | מאת: אורלי

בני בן 10 חודשים, עבר בדיקת שמיעה בהצלחה כשנולד, כעת המטפלות במעון טוענות שאינו מגיב להפעלות מוזיקליות ו/או כשקוראים בשמו... קבעתי תור לבדיקת שמיעה, אבל אני מאוד לחוצה שהוא אולי חירש ....

שלום אורלי, קודם כל אני מבינה את הדאגה אך מומלץ לא להילחץ. העובדה כי בנך עבר בדיקת סינון שמיעה בלידה בהצלחה הינה סימן מעודד. האם לבנך היו דלקות אוזניים? האם רופא ראה נוזלים באוזניים? מצב זה הינו שכיח בקרב תינוקות ועלול לגרום לירידה בשמיעה, אשר בעזרת טיפול מתאים תעבור. בכל במקרה יש לבצע בהקדם בדיקת שמיעה על מנת לבחון את המצב לעומק. המון בריאות ונחת מהילד, שמרית

07/11/2019 | 13:30 | מאת: אורלי

תודה רבה על התגובה המהירה, הייתה לו דלקת באחת האוזניים, רופא א.א.ג ראתה אתמול נוזלים אך אמרה שמדובר על מעט נוזלים...

אוקי. בכל אופן לאחר בדיקת השמיעה ניתן יהיה לדעת טוב יותר מה מצב השמיעה. בהצלחה! שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה