חדר כושר מוסיקה ואטמי אוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/10/2019 | 18:58 | מאת: איתי

שלום רב. בחדרי כושר רבים בארץ מתנגנת מוזיקה בעוצמה גבוהה. מה כדאי לעשות בנוגע לכך ? מה העדיפות אטמי אוזניים או אוזניות מגן ?

שלום איתי, אכן כדאי להגן על האוזניים מפני עוצמות חזקות. במידה והינך חושב כי המוזיקה חזקה מעבר למותר אמליץ ראשית כי תבקש מהמכון להחליש את המוזיקה. בכל אופן, ניתן להשיג אטמי אוזניים הנועדו להנחתת רעשים במכוני השמיעה השונים. קימיים אטמים סטנדרטיים וכן אטמים המותאמים אישית, כלומר אטמים אשר נבנים על פי תבנית האוזן. אטמים אלו אוטמים טוב יותר אך גם עולים יותר. בהמון בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה