בעיות באוזנים ושומע חלקי וקלות עמומים באוזנים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

08/07/2019 | 16:17 | מאת: נתנאל חמיאס :)

והיום הייתי אצל רופא המשפחה שלי כדי לקבוע תור לבדיקת שמיעה מקיפה אז הוא ראה את המכתב סיכום את מה שהרופא אף אוזן גרון הביא לי הוא אמר לי שיש לי דלקת כי SOM בצד ימין אז למה רופא אף אוזן גרון אמר לי שאין לי כלום הרי הוא בדק לי את האוזניים למה הוא אומר לי שהכל תקין ורופא משפחה ראה את הסיכום וראה שכתוב SOM בצד ימיין וטוען הרופא משפחה שזה דלקת איך זה מסביר את זה והוצאתי 2 טפסי התחייבות 1 לבדיקת שמיעה מקיפה ו2 בדיקת טימנופטריה והשאלה שלי אם ישלי נוזליים יש לזה טיפול תרופתיי ואני שלוש שבועות ככה מה הטיפול אני ממש סובלללל מהירידה בשמיעה ירידיה חלקית :'(

שלום נתנאל, זהו פורום מכשירי שמיעה. אינני רופאה אלא קלינאית תקשורת. על כן, אמליץ כי תפנה את שאלותך לרופא המטפל. במידה ויעלו שאלות בנוגע לבדיקת השמיעה אוכל לעזור, אך אינני יכולה לייעץ על טיפול תרופתי. המון בריאות שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה