מיקרוטיה- התאמת מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

21/05/2019 | 15:08 | מאת: הדר

בתי בת ה-6 נולדה עם מיקרוטיה חד צידית, רמה 3. במעקב שמיעתי מאז שנולדה. באוזן שמאל השמיעה תקינה ובימין ירידה מקסימלית. עד כה לא נעזרה במכשיר שמיעה וההתפחות שלה תקינה ומעל למצופה. כעת לקראת כיתה א המליצו לנו שנשקול לעשות לה מכשיר שמיעה כדי להקל עליה את הלימוד בכיתה. ניסינו בעבר מכשיר באהה (ופחות אהבנו) ועכשיו המליצו לי על מכשיר ADHEAR. האם יש הבדל ביניהם למעט עניין ההרכבה על הראש? (באהה עם סרט וADHEAR עם מדבקה) האם מכשיר אחד מומלץ יותר מהשני? תודה מראש על התשובה!

שלום הדר, גם מכשיר מסוג BAHA וגם ADHEAR הינם פתרונות טובים לליקויי שמיעה ממקור הולכתי. על מנת להחליט האם הפתרון מתאים עבורכם מומלץ לפנות למרכז רפואי בו נערכים ייעוצים בתחום זה, למשל בית החולים תל השומר במרכז. בהצלחה שמרית

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה