הסתגלות למכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/07/2014 | 06:21 | מאת: גדי

אמא שלי סובלת מירידה בשמיעה וכל מכשיר אשר רכשנו אינו מתאים לה ועכשיו היא גם פיתחה אלרגיה לאוזניה מסיליקון ואנו חסרי אונים כי היא ממש לא שומעת

שלום גדי, לגבי הרגישות לחומר ממנו עשויה האוזניה- ישנה אפשרות לצפות אוזניות מחומר קשה בציפוי לקה מיוחד שהוא אנטי אלרגי, וברוב המקרים אכן אין תגובה אלרגית אליו. בכל מקרה זה שווה נסיון. גם מכשירים תוך אוזניים ניתן לצפות בלקה המיוחדת הזו, כמובן במידה וליקוי השמיעה של אמך מאפשר התאמת מכשיר כזה. לגבי הנסיונות הלא מוצלחים עם מכשירים שנרכשו: מכיוון שיש חודש נסיון עם מכשיר שמיעה לפני שמתחייבת רכישה, אין סיבה להגיע למצב שמכשיר נרכש ואז מגלים שאינו מתאים. יש צורך לנצל את תקופת הנסיון לצורך כך ולרכוש מכשיר לאחר שהוכחה התאמתו והתועלת שלו. אתה מוזמן לפנות לאחד מסניפנו לצורך ייעוץ.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה