שאלה לגילה סקודוביץ-נאידה קרוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

14/06/2018 | 13:14 | מאת: אורנה

שלום ברצוני לדעת האם מכשיר נאידה cross יכול להתאים לאנשים בעלי ירידות חמורות עמוקות מלידה אשר ויתרו על שתל שבלול עקב חוסר הסתגלות ונשארו עם מכשיר שמיעה רגיל באוזן אחת? אשמח לקבל תשובה תודה.

16/06/2018 | 12:36 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, מכשיר הנאידה לינק קרוס של חברת פונאק ( Phonak Naída™ Link CROS) הוא משדר אשר מעביר צלילים ודיבור מאוזן אחת שאינה ניתנת לשיקום באמצעות מכשיר שמיעה ולא הושתלה, לאוזן השניה בעלת שתל כוכליארי מסוג נאידה CI Q70 או CI Q90 בלבד. מטרתו של משדר זה היא לעבוד כמערכת אחת יחד עם השתל הכוליארי מסוג נאידה באוזן השניה. במידה ואין לך שתל כוכליארי באוזן השניה לא תוכלי להשתמש במכשיר זה. ישנו מכשיר קרוס רגיל המשמש כמשדר מאוזן שאינה ניתנת לשיקום, למכשיר שמיעה הקיים באוזן השניה. יתכן ופתרון זה יהיה טוב עבורך שכן רשמת כי יש לך מכשיר שמיעה באוזן אחת. אני ממליצה לך להגיע לייעוץ ללא עלות אצל קלינאי תקשורת מנוסה אשר יוכל לחשוב יחד איתך מהו הפיתרון המיטבי למצב השמיעה האישי שלך. בהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה