בדיקת ברה לתינוק במכון פרטי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

23/11/2017 | 13:34 | מאת: עדי

רציתי לדעת אם בדיקת ברה לתינוק בן חודש יכולה להערך רק בבית חולים או שיש מכונים פרטיים שם אפשר לבצע את הבדיקה. בסורוקה אין תורים לחצי שנה הקרובה ואני לא רוצה לחכות. תודה על עזרתכם

25/11/2017 | 23:21 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, בד"כ בגיל הזה בדיקת ברה מתבצעת בבית החולים, ידוע לי שגם במכון של מכבי מבצעים בדיקות ברה אך איני יודעת בוודאות לאילה גילאים. אם אתם צריכים להגיע לבדיקה באופן דחוף תוכלו לברר בבתי חולים נוספים אולי תור ההמתנה קצר יותר. רק בריאות, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה