הרגשת סתימות באוזניים וירידה בשמיעה עקב טיסה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/10/2017 | 23:02 | מאת: סיגל

שלום רב. בת 47, לפני כ 3 חודשים טסתי לח"ול. בזמן הטיסה הרגשתי לחץ חזק מאוד באוזניים, האוזניים ניסתמו לי ומאז לא נפתחו. מאז מרגישה ירידה בשמיעה. הייתי אצל רופא אאג שבדק אותי, האוזניים נקיות ואין שום חסימה. נתן לי תרסיס אבאמיס לאף שלצערי לא עזר, ותרסיס נוסף בשם סטרונאז שגם הוא לא עזר. מופנת למכון לבדיקת שמיעה. הבעייה מטרידה אותי מאוד. האוזניים סתומות ומרגישה ירידה משמעותית בשמיעה. האם ישנו פתרון? או שמע ניגזר עלי להתרגל למצב הקיים? תודה רבה מראש.

28/10/2017 | 22:00 | מאת: הדס בוקובסקי

סיגל שלום, ממליצה לך לערוך בדיקת שמיעה בהקדם ולחזור עם תוצאות הבדיקה לרופא אא"ג. הוא יוכל לתת לך המלצה בהתאם לתוצאות בדיקת השמיעה. רק בריאות, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה