המלצות על מכוני שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

16/10/2017 | 11:52 | מאת: אלעד

היי, אני צריך להתאים לעצמי מכשיר שמיעה, ואני מחפש שמות והמלצות למכוני שמיעה, אשמח לעזרה.

17/10/2017 | 22:16 | מאת: הדס בוקובסקי

אלעד שלום, ממליצה על מכון שטיינר. שטיינר היא החברה הוותיקה ביותר בארץ בתחום ויש לה סניפים וסוכנים בכל רחבי הארץ. מאוד מומלץ לפנות לסניף שטיינר הקרוב למקום מגוריך ולקבוע פגישת ייעוץ ללא התחייבות. מטרת הפגישה היא בדיוק זו: לבחור את המכשירים הטובים ביותר עבורך במחיר שאתה יכול לאפשר לעצמך, בהתבסס על סוג הביטוח שיש לך בקופת החולים. חשוב לדעת שמרכיב נוסף בהתאמה מוצלחת של מכשירי שמיעה הוא איש המקצוע שיועץ, מתאים ומלווה; המדובר בתהליך שחייב להיות מלווה ע״י קלינאי תקשורת המיומן בהתאמת מכשירי שמיעה! http://www.steiner.co.il/ בהצלחה! הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה