בהמשך לשאלת אורך האוזניה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

13/09/2017 | 14:34 | מאת: יצחק

בהמשך לשאלת האורך, האם ישנה משמעות גם לקוטר החור שבקצה האוזניה, היכן שהצינורית מגיעה. תודה

13/09/2017 | 21:36 | מאת: הדס בוקובסקי

יצחק שלום, ישנו פתח אוורור ופתח יציאה של הצליל. גודלו של פתח האוורור משפיע על ההגברה של המכשיר. בד"כ בירידות קלות עושים אוזניה עם פתח גדול יותר משום שהמכשיר מסוגל לתת את ההגברה הרצויה גם עם פתח אוורור כזה והתחושה למטופל היא פחות אטומה. בירידות חמורות בד"כ עושים אוזניה ללא פתח אוורור או עם פתח אוורור קטן מאוד על מנת שיהיה ניתן לתת מספיק הגברה לאוזן ללא יצירת פידבק- צפצופים. מקווה שההסבר ברור, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה