אוזניה קצרה או ארוכה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

13/09/2017 | 12:34 | מאת: יצחק

ב"ה יש לי ירידה מאוד חדה בשמיעה, מלידה, אני משתמש באוזניות מלאות, רציתי לדעת בבקשה האם ישנה משמעות לאורך האוזניה והצינורית שבתוכה שמוכנסת לתעלה? עשו לי אוזניות חדשות, והן קצת יותר קצרות, ואני מרגיש ירידה חדה באיכות השמיעה.

13/09/2017 | 21:17 | מאת: הדס בוקובסקי

יצחק שלום, אורך האוזניה עלול בהחלט להשפיע על מידת האטימה וכתוצאה מכך על ההגברה של המכשיר. במידה והאוזניה קצרה מידי ואין אטימה מספיק טובה, המנגנונים של המכשיר עלולים להגביל את ההגברה של המכשיר על מנת שהמכשיר לא יצפצף. ממליצה לך לנסות להחליף חזרה לאוזניות הישנות ולבחון אם זו אכן הסיבה לשינוי. כל טוב, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה