התנסות עם מכשירי שמיעה של חברות שונות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

02/08/2017 | 22:48 | מאת: התנסות עם מכשירי שמיעה של חברות שונות

שלום, אני בת 31. לאחרונה התחלתי להרכיב מכשיר שמיעה באוזן אחת עקב ירידה בשמיעה בתדרים הגבוהים. מזה כחודש אני מרכיבה מכשיר של חברת סימנס, אך אני עדיין בתקופת הנסיון איתו ומתלבטת אם לרכוש אותו או לא. רציתי לשאול- במידה ואני מעוניינת לנסות במקביל מכשיר נוסף דרך מכון שמיעה אחר שעובד עם קופת החולים שלי- האם זה אפשרי (בדגש על "במקביל")? הייתי רוצה לנסות מכשיר של חברה נוספת כדי שתהיה לי אפשרות להחליט מה טוב יותר...

02/08/2017 | 23:13 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, לא ניתן לנסות במקביל מכשירים מחברות שונות. המטרה בניסיון היא שתרכיבי את המכשיר כמה שיותר על מנת שתוכלי לבחון אותו לאורך רב שעות היום ולהסתגל. בנוסף, ניסיון של מספר מכשירים שונים במקביל עשוי לבלבל. תוכלי להחזיר את המכשיר שאת מנסה כעת ולגשת למכון שמיעה נוסף ולקחת לניסיון מכשיר אחר, לאחר מכן תוכלי לקבל החלטה. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה