אבקש תשובה מפורטת מובנת לגבי us צווארי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

11/06/2017 | 01:27 | מאת: אבקש תשובה מפורטת מובנת לגבי us צווארי

שלום רב רוםאים נכבדים אתמול קיבלתי תשובה, בנוגע לבדיקת us צווארי קרוטיס. תשובה- ימין ושמאל לא נמצאו רבדים טרשתים והפרעות המודינמיות בעורקי התרדמה ועורקי הורטברלים. לא הבנתי כלום מתשובה הזו דוקטור. מה עם הצוואר? גרון ובלוטת התריס? ריאות? דלקת אן חסימה או בעיה כלשהי איפה שהו? מה עם זרימת דם? פעילות של צוואר גרון בלוטת התריס וריאות? מילים אלו כלל לא מופיעים בתשובה. מה הפרוש של מילים בתשובה הזו? מודה לך מראש עבור תגובתך המפורטת ומובנת דוקטור.

11/06/2017 | 08:53 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך זה אינו פורום של רופאים הפני את שאלתך לפורום המתאים רק בריאות, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה