מכשיר שמיעה.......................................

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

04/06/2017 | 13:43 | מאת: שלומי

שלום אני בן 29 הייתי בבדיקת שמיעה הרופא שבדק אותי טוען שאני צריך מכשיר שמיעה קבעתי תור לרופא אף אוזן גרון הוא טוען שלא כדאי להשתמש במכשיר שמיעה בגיל הזה כי מכשיר השמיעה עם הזמן מדרדר את השמיעה אז מה עושים

06/06/2017 | 23:27 | מאת: הדס בוקובסקי

שלומי שלום, מכשיר השמיעה לא מדרדר את השמיעה. חשוב להבין כי במידה וישנה ירידה בשמיעה ולא מרכיבים מכשירי שמיעה יכולה להיות ירידה בפענוח הדיבור, מצב שעלול להיות בלתי הפיך. אני ממליצה לך לגשת לפגישת ייעוץ מסודרת אצל קלינאית תקשורת בה תוכל לקבל מידע מקיף אודות הירידה בשמיעה ושימוש במכשיר שמיעה. כל טוב, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה