מכשיר שמיעה-של סימנס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

24/05/2017 | 20:33 | מאת: אביבה

קיבלנו המלצה לאמי למכשיר שמיעה של סימנס דגם MOTION 3MI ורציתי לראות את תפריט המכשיר ומחיר אך לא מוצאת באינטרנט

26/05/2017 | 17:04 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, אני ממליצה לך לגשת לפגישת ייעוץ מסודרת אצל קלינאית תקשורת. שם תוכלי לקבל מידע מקיף על מכשיר השמיעה. בנוסף, קלינאית התקשורת תוכל להפנות אותך למידע נוסף אם קיים (לעיתים יש במכונים עלוני מידע עם תפריט של התכונות שיש במכשיר השמיעה). מחיר של מכשיר השמיעה תוכלי לקבל במכון השמיעה או בקופת החולים שלך. וזאת משום שהמחיר משתנה בהתאם לקופת חולים אליה את שייכת, לביטוח שיש לך ולגילך. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה