מכשיר או ניתוח

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

05/06/2014 | 09:26 | מאת: ענת

שלום, עקב אוטוסקלרוזיס יש לי ירידה משמעותית בשמיעה באוזן אחת ובשנייה פחות. מה הכי מומלץ לעשות במצבי ניתוח או מכשיר? תודה

05/06/2014 | 14:15 | מאת: תמר גלבגיסר

ענת שלום רב, במקרה של אוטוסקלרוזיס אנשים רבים מתלבטים בשאלה, ויש לה שני היבטים הקשורים זה בזה: האחד - האם הליקוי בשמיעה הוא כזה שכבר קשה להגביר באמצעות מכשיר שמיעה, או שלא מעוניינים להשתמש במכשיר שמיעה, והשני היא כמה ניתן לשפר את השמיעה באמצעות הניתוח, בהתייחס למידת הסיכון המסוים שקיים בניתוח. לכן, כדאי להתייעץ עם רופא א.א.ג. מנתח ולשאול אותו מהי הכדאיות של הניתוח, ספציפית בהתייחס למצב האוזן שלך. שיהיה לבריאות ובהצלחה!

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה