sensorineural hearing loss

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

17/05/2017 | 18:59 | מאת: חיים שמאי

היי. הכל עבר מהר מאוד. לפני פסח התעוררתי עם בעיית שמיע באוזן ימין. אחרי טיפול ואשפוז עם זריקות בתוךהאוזן ו MRI הומלץ לרכוש מכשיריי שמיע. איזה תכונות עלי לבקש, כי לכל אדם שרכש מכשיר שאני שואל ולא משנה עם קנה מוצר יקר או זול, בקושי משתמש!!! לכולם לא נוח להרכיב אותם כל יום כל היום. הרעיון שאני עומד להשקיע כמה אלפיי שקלים על מכשיר שרוב הזמן יהיה במגירה מטריף אותי....

19/05/2017 | 15:33 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, קודם כל אני מצטערת לשמוע. אני יכולה להגיד לך שמהיכרותי וניסיוני ישנם הרבה אנשים שמשתמשים ונהנים ממכשירי שמיעה. בהחלט מסכימה שבחירה והסתגלות למכשיר שמיעה זה תהליך לא פשוט. בבחירה של מכשיר השמיעה נלקחים בחשבון הרבה פרמטרים, כגון: חומרת הירידה בשמיעה, מאפיינים אישיותיים של האדם, העדפות אישיות ועוד. מכשיר מתקדם ומשוכלל בד"כ מתאים את עצמו למספר רב של סביבות ומסוגל להפחית רעשים בצורה טובה ובכך משפר את תפיסת הדיבור. ממליצה לך לגשת לפגישת ייעוץ מסודרת עם קלינאי/ת תקשורת ולקבל את המידע המקיף לגבי סוגי המכשירים השונים. חשוב שתדע שאתה זכאי לקבל תקופת ניסיון שבמהלכה תוכל לנסות את המכשיר ולבחון האם הוא מסייע לך. בהצלחה, הדס.

20/05/2017 | 10:33 | מאת: חיים

תודה על התשובה המהירה ושבת שלום

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה