תרוםפה אמיתית לטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

24/02/2017 | 13:17 | מאת: שרון ח

מסקרן אותי לדעת איך אפשר לבדוק באינטרנט אני בטוח שיש בעולם מקומות ואנשים שמחפשים תרופה אמיתית לטינטון ולא כמו האנשים הפרטיים שמנסים רק לקחת אלפי שקלים לאנשים שכלכך סובלים מהטינטון ושום דבר לא עוזר האם מדברים אל תרופה לזה?

26/02/2017 | 21:53 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, נעשו הרבה מחקרים במשך השנים בניסיון לפתח תרופה לטנטון אך עד כה לא נמצאה תרופה כזאת. כפי שציינתי ישנם מגוון פתרונות וטכניקות שיכולים לסייע ולהקל על הטנטון, נשמע שהטנטון מאוד מפריע לאורך חייך, לכן הייתי בהחלט ממליצה לך לנסות. הדס.

27/02/2017 | 13:09 | מאת: שרון ח

קודם כל תודה לך שאת עונה מהר ומנסה לעזור וכן אני ממש סובל הציפיוף הוא ממש חזק בשני אוזני כמעת עברה שנה מאז שזה התגבר שאני מזיז תצוואר זה מתגבר שאני מתמתך זה ממש חזק ועשיתי בדיקת ברה אמרו שהכל בסדר אין יום שאני לא סובל ממחשבות על זה מה את ממליצה לי לעשות הייתי פעם שמקום בתל אביב ששמו לי MP3 ומוזיקה ואמרו שהיא מיוחדת לתדרים במוח ורצו 5000 שקל אל MP3 מיד ידעתי שזה עבודה בעיניים וראו כמה שאני סובל והם רק רצו כסף אשמח שתעזרי לי אם מקום טלפון משהו שבאמת יעזור לי תודה רבה לך

27/02/2017 | 16:33 | מאת: הדס בוקובסקי

תוכל לגשת ולקבל ייעוץ בנוגע להתמודדדות עם הטנטון אצל קלינאי תקשורת באחד מסניפי שטיינר http://www.steiner.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D/ בהצלחה הדס

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה