ירידה בשמיעה בגבוהים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

21/02/2017 | 17:20 | מאת: שרון ח

שלום לכם אני סובל מגיל 10 בערך מטינטון חלש ממש שלא הפריע לי כיום אניבן 45 לפני שנה פתאום הטינטון נהיה ממש עוצמתי הייתי חודש בדכאון אפילו התאשפזתי בפסיכאטרי ממש אני סובל מיזה עשיתי בדיקת שמיעה ואמרו שיש ירידה בגבוהים רק שאלתי אם אני שם מכשיר שמסדר לי תשמיעה אז הטינטון יחלש כמו שהיה?

23/02/2017 | 16:45 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, הרכבה של מכשירי שמיעה לעיתים מסייעת לכשעצמה ביכולת ההתמודדות עם הטינטון. בנוסף, במכשירי השמיעה של פונאק לדוגמא ישנה תוכנית מיסוך מיוחדת המסייעת למטופלים הסובלים מטינטון. חשוב להבין שישנם מקרים בהם המכשירים מסייעים ביכולת להתמודד עם הטנטון אך זה לא וודאי. יש לך תקופת ניסיון שבה תוכל לנסות את מכשירי השמיעה ולבחון האם אתה חש בשינוי. כמו כן, ישנם כלים נוספים שיכולים לעזור ולהקל על הטנטון. תוכל לגשת ולקבל ייעוץ מקלינאי תקשורת באחד מסניפי שטיינר http://www.steiner.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D/ בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה