כאבי פנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/12/2016 | 19:59 | מאת: Ayala

שלום רב הנני בת 35 ליפני כעשור היו לי כאבים וסחרחורות וראו בצילום פנים סינוס וכך שנים אני עם זה אך מה שקורה לי הפעם זה כאבים בעצמות הלחיים בשני צידי הפנים אך מה שמלחיץ אותי זה שאני שמה לב שכשאני לועסת משהו קשה כמו שקדים למשל אז אני מרגישה ששרירי הפנים כואבים אני ממש לחוצה וכבר מבולבלת מצד 1 הכאבים מזכירים לי כאב סינוס כמו שהיה לי תמיד במיוחד בחורף אך למה יש לי חולשה בשרירים שאני לועסת משהו קשה ?עד כמה שידוע לי זץחולשה זה לא סימן לסינוס מה זה יכול להיות באינטרנט קראתי והיה רשום דברים מפחידים .

שלום , בעבר ראו בצילום פנים סינוסיטיס . אך מה שקורה הפעם זה כאבים בעצמות הלחיים בשני צידי הפנים . שאת לועסת משהו קשה כמו שקדים למשל אז שרירי הפנים כואבים . מציע כי ראשית רופא א א גרון יבדוק אם אין בעיה בסינוסים. יתכן גם כי הבעיה בפרקי הלסת שמקרינים את הכאב. הטוב ביותר זה בדיקה מקיפה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים