איבוד חוש הריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/05/2015 | 08:47 | מאת: אורח

שלום רב. לפני 7 חודשים איבדתי את חוש הריח בעקבות הצטננות קשה. הרופאים אומרים לי שאין מה לעשות אלא להמתין ואם לא אתרפא תוך שנה הפגם יישאר לצמיתות. האמנם כך? אין מה לעשות? עברתי אם אר איי ולא מצאו דבר. אני חש ריחות מוזרים וחריפים שמפריעים לי ולא קשורים למציאות. ניסיתי אפילו הומאופטיה ללא הועיל. האם אין מקום לבדיקת סי טי או טיפולים אחרים? אנא עזרתך-תודה.

שלום, לפני 7 חודשים איבדת את חוש הריח בעקבות הצטננות קשה. עברת MRI שהיה תקין לדבריך. אתה חש ריחות מוזרים וחריפים שמפריעים לך . האם בדקו לך את אזור הסינוסים והאף עם אנדוסקופ? אם אין ממצא פתולוגי באזור הסינוסים, יתכן ויש פגיעה בחוש הריח מפגיעה ויראלית. אם יש עיבוי רירית או פוליפים אולי כדאי לנסות קורס טיפולי בסטרואידים. צריך לבדוק. יתכן גם שהרופאים צודקים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים