ליחה שעולה אחרי כל אכילה ושתיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

29/04/2020 | 15:04 | מאת: יעל

שלום דר יש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון כך שסותר חומצה לא עוזר יש לי כאביי תופת בריבה בושט מקרין לגב על יומיים וכל יום יד חנק טחרי על דתיה טו אכילה נחנקת האף מתמלא גם הגרון מנסה לכחכח לא עוזר נגמר לי גם הרוק בפה כל הזמן טעם מר בפה מתקשה לשתות ולאכול מיובשת האף מדמם הציפורניים שבורות השיניים כואבות יש עצירות קשה מה ניתן לעשות נורא תחושת החנק יש לי כנראה פרקינזון בעיות בליעה בגלל חוסר רוק יובש נוראי

שלום, יש לך לחץ מוגבר בסוגר הושטי העליון כך שסותר חומצה לא עוזר . כאבים בושט מקרין לגב כל יומיים וכל יום יש חנק . טעם מר בפה מתקשה לשתות ולאכול כמובן לפנות לרופא המשפחה ולקבל הפניה לנוירולוג, רופא גסטרו ומומחה א א גרון כדי להעריך את הבעיות שתארת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים