התקף ורטיגו וערכי b12 נמוכים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/07/2019 | 14:14 | מאת: Ron

שלום לפני כשנה סבלתי מהתקף ורטיגו שנמשך שבוע. בבדיקת דם באותה תקופה ערכי b12 היו 40, נתנו לי 10 זריקות ומאז הסחרחורות נרגעו. מאז אותו התקף עדיין אני חווה תחושת חוסר יציבות קטנה, כובד ראש, סחרור בעיקר בתנועות מסוימות והרגשה של אוזניים סתומות ולחץ חזק באוזניים. בוצעו כל הבדיקות הרפואיות ובדיקת שמיעה, eng. בוצעה פיזיותרפיה וסטיבולרית שהקלה מעט. האם יש טיפול? או באמת מדובר במשהו נפשי כמו שהרופאים אומרים?

שלום לפני כשנה סבלת מהתקף סחרחורת שנמשך שבוע. בבדיקת דם באותה תקופה ערכי B12 היו 40, נתנו לך 10 זריקות ומאז הסחרחורות נרגעו. מאז אותו התקף יש תחושת חוסר יציבות קטנה, כובד ראש, סחרור בעיקר בתנועות מסוימות והרגשה של אוזניים סתומות ולחץ חזק באוזניים. בוצעו כל הבדיקות הרפואיות ובדיקת שמיעה, eng. בוצעה פיזיותרפיה וסטיבולרית שהקלה מעט. אם כל הבדיקות שציינת תקינות יתכן והבעיה היא נוירולוגית הייתי ממליץ להשלים בדיקה נוירולוגית בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים