לאחר עקירת שיני בינה, הופעת נוזל צהוב מנחיר אחד בריח חריף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

04/07/2019 | 18:28 | מאת: ג.ב

הי, לפני שבועיים עברתי עקירה של 3 שיני בינה (שתיים עליונות ואחת תחתונה). מאז הכאב פחת אך התחילה תופעה מוזרה במקביל. מידי פעם יש נוזל צהוב שמתחיל מהאף ועובר לגרון. זה קורה רק בנחיר אחד והוא בריח מאוד חריף. התחלתי מאז טיפול אנטיביוטי (לפני 4 ימים) ובינתיים יש הקלה מסויימת אבל זה עדיין ממשיך. לא מצליחה להבין במה מדובר עדיין.

שלום, עברת עקירה של 3 שיני בינה ומאז הכאב פחת אך התחילה תופעה שמידי פעם יש נוזל צהוב שמתחיל מהאף ועובר לגרון. זה קורה רק בנחיר אחד והוא בריח מאוד חריף. קבלת טיפול אנטיביוטי אבל זה עדיין ממשיך. יש לשלול איזו פיסטולה או קשר לסינוסים מציע בדיקת א א גרון וצילום פנורמי ואולי צילום סינוסים תבדקי. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים