שאלה בקשר ליובש בפה...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/12/2017 | 12:28 | מאת: רוני

שלום. ברקע בעיות של אלרגיה לאבק ומידי פעם בעיות עיכול שמלוות בצרבת קלה. הבעיה שאני סובל לעיתים קרובות/ מידי פעם מיובש בפה. השאלה אם יובש בפה (לא חמור) זה בהכרח מעיד שיהיה גם ריח רע מהפה? זה מאוד חשוב לי כי אני לא מרגיש ואולי אחרים שבסביבתי מרגישים ולא אומרים... ויש אפשרות לבדיקה עצמית אם יש לי ריח מהפה?

שלום. יש לך אלרגיה לאבק ומידי פעם בעיות עיכול שמלוות בצרבת קלה. לעיתים קרובות יש יובש בפה. יובש בפה לא בהכרח מעיד שיהיה גם ריח רע מהפה. אם אין תלונות כנראה שאין לך ריח רע מהפה ניתן גם לגרגר מידי פעם עם מי מלח בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים