אובדן חוש ריח. האם קשור להריון / הנקה? לנזלת?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/07/2017 | 20:53 | מאת: ילנה

לפני כחודש אבד לי חוש הריח. אני לא מריחה אפילו ריחות חזקים כמו סרדינים או בושם. אני כן יכולה להרגיש טעם. מידי פעם אני מרגישה כאילו ריח חלש של משהו שרוף, אבל האנשים סביבי אומרים שאין שום דבר שרוף. ילדתי לפני 7 חודשים ואני עדיין מניקה. בהריון היה לי חוש ריח יחסית מוגבר וסבלתי מבחילות. היתה לי סכרת הריון קלה. יש לי די הרבה פעמים נזלת, עוד לפני ההריון. אני לא יודעת אם זו אלרגיה. הנזלת מופיעה לרוב כתגובה למזגנים ולמעבר בין טמפרטורות. לפני כחודשים היו לי כאבים באוזן, והייתי אצל רופא אף אוזן גרון שבדק ולא מצא כלום. מה שכן, הוא ראה אותי עם טישו ואמר שהוא חושב שיש לי נזלת אלרגית. הוא נתן לי אבאמיס ולקחתי טיפה בלי שהרגשתי איזשהו שיפור. לא המשכתי איתו משום שהיה כתוב שלא נבדקה ההשפעה על הנקה ולא רציתי לקחת סיכון. האם אובדן חוש הריח יכול להיות תגובה להריון / הנקה? האם קשור למשהו אחר שתיארתי?

לפני כחודש אבד לי חוש הריח. אני לא מריחה אפילו ריחות חזקים כמו סרדינים או בושם. אני כן יכולה להרגיש טעם. מידי פעם אני מרגישה כאילו ריח חלש של משהו שרוף, אבל האנשים סביבי אומרים שאין שום דבר שרוף. ילדתי לפני 7 חודשים ואני עדיין מניקה. בהריון היה לי חוש ריח יחסית מוגבר וסבלתי מבחילות. היתה לי סכרת הריון קלה. שלום, יש לך הרבה פעמים נזלת, לפני כחודשים רופא אף אוזן גרון שבדק ולא מצא כלום. מה שכן, הוא חושב שיש לך נזלת אלרגית. הוא נתן אבאמיס -בלי שהרגשת איזשהו שיפור. אובדן חוש הריח יכול להיות תגובה לבעיה באף כמו נזלת אלרגין גודש או פוליפים נזליים. לא נראה קשור להריון למרות כי בהריון יש גודש באף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים