מיניות גיל 7

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

30/04/2015 | 22:17 | מאת: ש.פ

ביתי בת 7 ונמצאת כל יום אחרי הלימודים אצל אחותי שבנה באותו גיל והם חברים מאוד טובים. היום אחותי סיפרה שהיא שמעה את הבת שלי מבקשת מבן דוד שלה שילקק אותה באוזן או בטוסיק או בפות ... והתעקשה על כך שיחליט באיזה אזור הוא רוצה ..למזלי הוא ילד ביישן והתנגד לעשות כרצונה למרות שביקשה כמה פעמים. ביתי מאוד מינית , זה מתבטא בזה שהיא נוגעת בעצמה הרבה , מורידה בגדים ליד בני דודים שבגילה... איני יודעת מה הגבול לסקרנות ואיך לגשת אליה לשיחה בנושא. בבקשה עזרתכם.

05/05/2015 | 22:26 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב לא מובר בבעיה אנדוקרינית ככל הנראה כי אם בעיה התנהגותית. מאוד חשוב לפנות קודם לרופא הילדים לוודא שאין סימני התבגרות מינית מוקדמת - ואם יש אז כ הגיע לאנדוקרינולוג ילדים. במידה ואין בעיה - אז נא לפנות לייעוץ ושיחה עם פסיכולוג ילדים לגבי הדרכת הורים וילדה . חשוב ביוםתר למנוע ממנה חשיפה לנושאים כאלו. מאיפה ילדה בת 7 שנים מקבלת את הרעויות הללו?

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות