כאבים בפות

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

26/12/2014 | 14:18 | מאת: אנונימי

שלום, אני בת 15 ולפני כמה שבוע החלו לי גירודים בפות וצריבה בעת מתן שתן. נתנו לי משחה שנקראת אגיסטן פסטה ואמרו שיכול להיות שזו פטריה אז למרוח את המשחה אז אני מורחת את המשחה ובשבוע האחרון הכאב התגבר יש המון גירודים המקום מאוד צורב ושורף והמשחה לא עוזרת. באיזור התחתון של הפות בצדדים יש לי אדמומיות וכמו פצע סגור אבל לא פצע ברור . אז שאלה ראשונה מה לעשות בנידון ומה זה יכול להיות. ועוד עניין יש מין טבעת קטנה גמישה בפות שאני לא יודעת איך קוראים לה ראיתי עכשיו שהוא קרועה אבל לא הרגשתי בה כאב וזה סגור מה שאומר שאין פצע בדפנות אז קודם כל איך קוראים לטבעת הזו והאם זה הגיוני ונורמאלי שזה קורה? תודה רבה.

30/12/2014 | 23:52 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב שכחת לציין אם את פעילה מינית? 1 וזהו הפרט הכי חשוב. את צריכה לגשת לקופא לבצע בדיקת דם לסוכר בצום. כי בסוכרת יכולות להיות תחלונות אלו את צריכה להבדק בהקדם על ידי גניקולוגית או גניקולוג. כולל US של האזור בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות