צמיחת שדיים בגיל 4 לילדה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

13/12/2018 | 15:02 | מאת: אי

שלום הילדה שלי בת 4 וחצי ילדה בריאה בדרכ . התחילה לעלות במשקל בשנה וחצי האחרונה שוקלת 25 קילו .מה שמדאיג אותי זה שכבר צמחו לה שדיים .רופא ילדים שלה טוען שזה לא שדיים זה שומן. אבל לדעתי זה לא .וזה כבר מדאיג אותי . על איזה בדיקות הורמונליות אתם ממליצים והאם כדאי לקחת אותה לרופא אנדוקרונולוג .tsh=1.37..t3 =7.2 זה בדיקות דם שעשתה לפני חצי שנה.

08/01/2019 | 18:20 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב שד בגיל 4 שנים זו אבחנה שניתנת לביצוע רק על יגי בגיקה כופנית בעיקר לאור השמנה משמעותית מציעה שאכן תפני לדיאטנית בהקגם לברור הנושא שכן רקמת שומן ועודף משקל בגיל 4 שנים דווחו לאחרונה שללא עצירת המגמה מנבא תחלואה בגיל צעיר מבחינת השד - נא להגיע לבדיקת רופא אנדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות