האם יש טיפול ל- floaters בעיניים .

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/02/2013 | 13:37 | מאת: אביחי

אני סובל זמן רב מזבובים בעיניים . מה הטיפול הממוצל . אם יש בכלל . תודה .

שלום רב צר לי אך אין טיפול לבעיה שהצרגת (גם אני סובל מ 2 כאלה)

07/03/2017 | 13:40 | מאת: אבי

שלום רב אני סובל תקופה ארוכה ממס' פלוטרס, בחצי שנה אחרונה הם התרבו מאד וגורמים לי לסינוורים בתנועה שלהם במקומות מוארים וכן מציקים מאד בתנועתם. ממש סובל מאד. ישנם חוטים , עננים , קרומים , עכבישים רבים מאד השטים במים ובתנועתם גורמים להפרעה. עזרתך , ממש נואש. תודה רבה

13/07/2017 | 17:36 | מאת: חיים

אבי שלום, אני סובל מאותה בעיה, האם יש טיפול לדבר או שזה עבר מעצמו?

21/07/2017 | 20:21 | מאת: א

גם אם אין טיפול כמו תרופות טיפות תזונה .האם בעיה זו נפתרת עם הזמן לבד. ועכירויות אלו נעלמות?

24/11/2017 | 12:12 | מאת: יוסי

שלום שאלתי היא האם חסר משהו בגוף שביגללו באים הפלוטרים האלה או שזה לא קשור

15/08/2018 | 18:39 | מאת: אבי

לאחר שנתיים של סבל אני שוקל לגשת לניתוח. בבדיקות טובי הרופאים אומרים שאין מה לעשות תתמודד. לא ציפיתי שלבעיה כה שכיחה זו התשובה שתימסר על ידי קהילת רופאי העיניים. מכיר הרבה אזרחים בכל הגילאים המחכים לישועה מהעכירויות. ממש נואשים. מה עושים לשפר את איכות החיים?

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול