חול בעפעפיים ויובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

10/02/2016 | 01:19 | מאת: riki

ברצוני לומר שאני בת 60 ומזה כמה שנים שאני סובלת מחול בעיניים ויובש בעיניים כתוצאה מזה קשה לי בתיפקוד יום יומי בעבודות .קריאה. מחשב ועוד.. וגם העיניים אדומות. כל כמה חודשים הרופא עיניים מוציא לי את החול מהעפעפיים במחת דקה. והוא אמר שיש לי הרבה. וחלקם קבורות עמוק בעפעפיים.לאחר כמה זמן שוב חוזר החול בעיניים ומאד מפריע לי. הרופא גם נתו לי טיפות עיניים רפרש. האם יש עוד משהוא שיוכל לסייע לי ? מלבד הטיפות ובעיקר החול בעפעפיים אני מאד סובלת . עזור לי בבקשה

שלום רב, התופעה שאת מתארת מוכרת וידועה. קשה למנוע את היווצרות "החול" בעיניים ניתון לשקול הוספרת טיפול בטיפות סטרואידים קלות שיכולות לעכב את הווצרות המשקעים בעפעפיים. בכל מקרה נראה לי שאת מטופלת כראוי וממליץ המשך מעקב רופא עיניים מטפל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול