נפיחות תמידית בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

14/12/2015 | 20:49 | מאת: סיון

העיניים שלי נפוחות רוב הזמן בצורה שנראה כאילו לא ישנתי, בנוסף, במגע קל בהן יכול להתפתח גירוד, אדמומיות ותחושה כאילו יש לי חול בעיניים. הייתי אצל רופא עיניים שבדק אותן ואמר שהכל בסדר בראיה שלי (כי חשבתי שאולי אני מאמצת אותן יותר מדי בגלל בעיה בראיה וצריכה משקפיים). האם יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות?

שלום רב, על פי התאור יתכן ומדובר בשילוב של עין יבשה ותגובה אלרגית. תגובה אלרגית יכולה לנבוע מגורמים רבים וקשה לי להעריך מהו הגורם. אפשר להוועץ עם רופא עור או לאלרגיה.

14/12/2015 | 21:54 | מאת: סיון

רופא עור או אלרגיה? רופא עיניים לא יכול לבצע בדיקות מסוימות? הבנתי שיש בדיקות שעושים לעיניים יבשות.. האם זה משהו שכל רופא עיניים יכול לעשות ואני יכולה לבקש כשאני קובעת תור לרופא עיניים כללי?

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול