הבהרה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

14/07/2015 | 17:59 | מאת: דן

תודה השאלה שלי האם שמרגיש צורב בעיניים כמו לאחר יום טיול , או כמו שיושב מהבוקר ליד המחשב האם יכול להסתפק בשטיפה במים כמה פעמים ביום עד שלא מרגיש כלום ? או הטיפות לא רק מקלות כמו המים ועוד דברים שעושה להקלה אלא גם מאיטות את קצב ההידרדרות עם הגיל כמו שאת כותב "סמני יובש בקרנית אשר אם הם מתגברים יכולים ליצור קושי והפרעה בראיה במקרים מתקדמים." או שבכל מקרה עם הגיל נגיע לשם. עם טיפות או בלעדיהם תודה שוב

שוב שלום, אין הכוונה שבכל מקרה נגיע "לשם". אם שטיפה של העיניים במים מספקת, אין מניעה לעשת זאת. הטיפות אמורות להקל כמו המים ואפשר לשלב אותן.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול