יובש בעיניים והסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

25/02/2015 | 16:25 | מאת: עופר

שלום, איני מרכיב משקפיים ואני רואה חד לרחוק אך המספר שלי הוא 3. לקרוב אני מרכיב משקפיים. אני בן 35 אמרו לי שהעיניים שלי מצליחות להתגבר על המספר הגדול לרחוק אבל כבר עייפות לקרוב. רציתי לעשות ניתוח לייזר ובבדיקות ההכנה גילו שהעין שלי קצת יבשה ולכן העדיפו שלא לנתח אותי. אני עובד מול מחשב ומדי פעם שם ריפרש. האם יש אפשרות לטפל ביובש הזה כדי כן לעבור את הניתוח. תודה

שלום רב, קשה לי להעריך את מידת היובש, יש אפשרות לטפל ביובש לפני הניתוח אך צריך לזכור שיש הופעת יובש זמני לאחר הניתוח והדבר יכול לפגוע באיכות הראיה. בכל מקרה אני ממליץ לשקול שוב בדיקה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול