עין יבשה כתוצאה מפציאליס

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/02/2013 | 09:39 | מאת: יעל

שלום, לפני מספר שנים היה לי פציאליס בצד הימני של הפנים הנזק נעלם כמעט במלואו אולם מה שהכי מציק מאז הוא תופעת העין היבשה . אני משתמשת בדמעות מלאכותיות אולם עדין זה מאוד מפריע. האם ש טיפות מסויימות שמומלצות או ניתוח כלשהו שפותר את הבעיה? תודה , יעל

שלום רב לעיתים לאחר פציאליס עדיין יש נזק קטן שנשאר וגורם לעין יבשה. גם שינוי קל במנח העפעפיים יכול לגרום ליובש. לכן רק לאחר בדיקה ניתן לשקול האם יש מקום לטיפול ניתוחי בעפעיים או טיפול אחר. בהצלחה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול