יובש בעיניים בעקבות שימוש ברוקטאן

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

17/09/2014 | 12:01 | מאת: מירי

שלום, אני לקחתי רקוטאן במשך 5 חודשים. את הטיפול סיימתי לפני כ3 חודשים, עדיין יש לי יובש בעיניים, אמנם הרבה פחות ממה שהיה לי. ויש לי סינוורים בעיניים- רגישות לאור חזק שלא זכור לי שהייתה לפני השימוש בתרופה הזו. עם זאת, גם המס' שלי עלה בחצי (קוצר ראיה) רציתי לשאול: 1. מתי הסינוורים יחלפו? 2. האם בדיקת הראייה כשעדיין יש יובש בעיניים (לא חמור) היא תקינה? ויש טעם להעלות את המס' 3. מתי היובש יחלוף?

17/09/2014 | 12:09 | מאת: מירי

אציין כי את הבדיקת ראייה האחרונה עשיתי במרץ, כשעוד לא היה לי יובש בעיניים . לפני זו שעשיתי שלשום.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול