"אבנים" ויובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/02/2013 | 09:18 | מאת: מוטי

לאשתי מתפתח גבשישים ("אבנים") על הצד הפנימי של העפעפיים ובנוסף היא סובלת מיובש קיצוני בעין. זו תופעה כרונית שחוזרת על עצמה אחת לכמה זמן ומלווה בכאבי ראש חזקים. היינו אצל מס' רופאים ואף אחד לא הצליח לתת תשובה קונקרטית או פתרון לאורך זמן. אשמח לייעוץ

שלום רב, תופעה זו של "אבנים" המצטברות תחת העפעף מתפתחת עקב דלקת כרונית בעפעפיים. לעיתים הסיבה לא ברורה. בכל מקרה יש מצבים בהם טיפול אנטי דלקתי ותחליפי דמעות יכול להקטין את קצב יצירת האבנים. בהצלחה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול