שאלה על יובש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/08/2014 | 02:00 | מאת: אירית.

הנני סובלת מיובש כרוני כשנתיים שמתי לב שבחודש האחרון חלה הטבה משמעותית מאז שהתחיל גל החום האחרון שהתחיל מאוגוסט ויש אחוזי לחות גבוהים(70 אחוז באיזור מגוריי)הייתכן שבגלל הלחות חלה אצלי הטבה או שזה רק צירוף מקרים.(בתור מישהו שמשתמשת כל חצי שעה בדמעות מלאכותיות בדרך כלל)תודה מראש על התשובה.

שלום רב, באופן טבעי ישנו אידוי של הדמעות לסביבה. במידה והסביבה יבשה קצב האידוי גבוה ולכן היובש מתגבר. דוגמה לכך זוהי סביבה של מזגן שמיבש את האויר ולכן גורם להחמרה ביובש. לכן עליה בלחות של האויר גורמת לשיפור ביובש

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול