עיניים יבשות וטישטוש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/02/2013 | 09:12 | מאת: רותי

שלום אני בת 47 וסובלת מאוד מיובש בעיניים ואלרגיה בעיניים, לקחתי טיפות מכל הסוגים שרק אפשר, רופא העיניים נותן לי. אבל שום דבר לא עוזר. כתוצאה מהיובש והאלרגיה בעיניים, אני רואה מטושטש.. נבדקתי ע"י רופא עיניים והכול כשורה. מה אפשר לעשות? אני מרכיבה משקפיים מס' 3.5 תודה

שלום רב, ידוע כי יובש יכול להשפיע על חדות הראיה. צר לי אך מאחר וטופלת לפי מה שציינת בכול תרופה אפשרית, ככל הנראה יש צורך בבדיקה של רופא המתמחה בתחום.

26/02/2013 | 22:03 | מאת: רותי

אשמח אם תפנה אותי. אני ממש חסרת אונים בעניין הזה תודה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול