לגבי הילוקומוד

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

05/04/2014 | 14:09 | מאת: לירון

לאחר שהמליצו לי קניתי הילוקומוד וטפטפתי לתוך עדשות המגע שלי כפי שהיה כתוב בהוראות השימוש, ומהרגע שהנחתי אותן בעיניים הרגשתי צריבה חזקה וראיתי אדמומיות מסביב לאישונים שלי. [מיד הסרתי את העדשות ושטפתי אותן משאריות הילוקומוד, החזרתי לעין והכל היה בסדר.] מה עשויה להיות הסיבה שההילוקומוד צרב לי בעיניים? תודה מראש על העזרה!

שלום רב, יתכן והטיפות גורמות לתגובה של אלרגיה או רגישות. במידה והצריבה ממשיכה עם הטיפות פעם נוספת אני ממליץ להפסיק את הטיפול בהם.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול