רסתזיס וציקלוספורין

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

11/02/2014 | 23:24 | מאת: אדם

מה ההבדל בין סוגי הטיפות מעבר לכך שהריכוז כפול ? האם השימוש בציקלוספורין עשוי להאיץ את התגובה הרצויה ? אלו תופעות לואי ישנן לטיפות אלה ?

שלום רב, רסטזיס וציקלוספורין זוהי אותה נוסחה כימית לחומר הפעיל. רסטזיס מיוצר על ידי חברת אלרגן בריכוז של 0.05 אחוז. טיפות ציקלוספורין מיוצרות על ידי בית מרקחת שיכול לספק את הטיפות בריכוזים שונים (בדר"כ גבוהים יותר מרסטזיס). ההחלטה על שימוש בתרופה נעשה על ידי הרופא המטפל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול