הרגשת רטיבות בעין ואי נוחות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

19/02/2013 | 02:33 | מאת: אסנת

היי דוקטור, רציתי בבקשה לדעת , מה יכול הסיבה לאי נוחות לדמעות (ו/או הרגשת רטיבות) בעיניים? האם דלקת עפעפיים יכולה להיות הסיבה? האם זה עובר לבד? יש לציין שזה רק בעין אחת,כבר 2 חודשים,ואין החמרה. יש ימים בודדים שהעין טובה לגמרי. אני לא לוקחת שום טיפות/משחה.(לקחתי טיפות נגד יובש בעיניים אבל זה לא עוזר אז הפסקתי ואין החמרה) מה לעשות?האם זה יעבור לבד או עליי להמשיך לסבול? תודה

אסנת שלום רב, ראשית סליחה על העיכוב בתשובה. על פי התאור של מצב העין ההמלצה שלי היא בכל מקרה לפנות לבדיקת רופא עיניים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול