ביעה בעין ימין

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

14/12/2013 | 17:14 | מאת: ליזה

אני בת 58 .עד עכשיו לא היו לי בעית עם עיניים.בזמן אחרות ירדה משמעותית בחדות הראיה.תוצאות בדיקה שעשיתי:עובי המרכז לפי המפה כ340 מוקרון.מדגמת ממברנהאפירטינלית הגורמת עיבויניכר של הרשתית והשטחת השקע הפובאלי.לא הודגמה הצטברות חריגה של נוזלים ואין אידרציה של הרשתית.ברביע רקתי תחתון הרשתית דקה מהנורמה. אין חריגה מהמבנה התקין בשכבות שמתחת לרשתית.מה עליי לעשות כדי לשפר את הראיה

שלום רב, לצערי זהו הפורום הלא נכון לבעיית הרשתית ממנה את סובלת, אני ממליץ על בדיקת רופא עיניים מומחה ברשתית.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול