עיינים יבשות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

05/12/2013 | 14:28 | מאת: אורית

שלום, אני בת 45 לפני כ6 שנים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפים. שמתי לב שכשאני נמצאת בחדר בלי חלון או במקום שיש מזגן או אורות פלורסנט העיניים שלי מתייבשות ושורפות ונעשות אדומות. אני נעזרת בטיפות ג'נטייל-לעיתים יום יום כ7 פעמים ביום האם לא מומלץ לקחת אותן באופן קבוע ולהשתמש בהם בכמות זו של פעמים? כמו כן מה ניתן לעשות במקרה כמו שלי. תודה

שלום רב, ראשית יש צורך בבדיקת עיניים מדוקדקת בנוסף ניתן לשקול טיפול בנוסף לתחליפי הדמעות כגון רסטזיס או הנחת פלגים בפתחי הדמעות בעפעפיים. חשוב להבין שאלה הן המלצות בלבד ויש לבצע אותן רק לאחר בדיקת רופא עיניים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול