חופש מהיובש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

17/11/2013 | 09:12 | מאת: הילית

היי ד"ר יש פה בפורום פרסומות על תרופת מרשם של יובש בעין, תוכל לפרט עליה? אני משתמשת שנים ברפרש טירס וסטילה והייתי שמחה אם הייתה תרופה שיכולה לגמול אותי מהם. הילית

שלום רב, רק על מנת להעמיד דברים על דיוקם, אין הבטחה לחופש מוחלט מיובש או טיפות. את פשוט יכולה להחליף את סוג הטיפול וגם יש אפשרות להקטין משמעותית את תדירות הטיפול בטיפות אחרות. רסטזיס פועלת דרך מנגנון מונע דלקת אשר מתפתח ברוב המקרים של עין יבשה. אין בה תופעות לוואי של עלית לחץ ויצירת קטרקט כמו בסטרואידים הפועלים גם במנגנון אנטי דלקתי ומכאן יתרונה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול