בעיית שומן בעייניים הגורם לצריבות קשות בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

13/11/2013 | 07:53 | מאת: דנה

בלוטות החלב שלי בעיניים סתומות וזה גורם לחוסר שומן בעיניים הגורם לצריבה קשה ולאי נוחות בעיניים באופן קבוע. אשמח לדעת איך אפשר לפתוח את נקבוביות החלב ולטפל בבעית השומן של העין?

שלום רב, כעיקרון יש קושי רב לפתוח את בלוטות השומן הסגורות מאחר שלאחר סתימתן נוצר בהן נזק בלתי הפיך. יש צורך אבל מצד שני לשמר את הקיים על ידי קומפרסים מים חמים ניקוי העפעפיים נטילה של אומגה 3 לעיתים טיפול באנטיביוטיקה הנקראת דוקסילין ואפילו טיפות רסטזיס. זוהי רשימה ארוכה ולכן עליך לפנות לבדיקת רופא עיניים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול