כאבים בהזזת העיניים ויובש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

01/10/2013 | 20:33 | מאת: ליאור

שלום, כבר מס' ימים אני סובלת מכאבים בהזזת האישון בעין ימין בלבד. הכאב מורגש רק בהזזת העין בצורה מכוונת,כלומר לא באופן טבעי לכלל הכיוונים. ביקרתי אצל רופא עיניים שבדק זאת וטען תחילה כי לא רואה שום דבר ואולי מדובר בדלקת קטנה ולא משמעותית,יש לציין כי גם לא נתן לי כלום לשים. ביררתי איתו אם אשתמש בסינטומיצין,משחת העיניים,הדבר יעזור,הוא אמר לי שזה יכול להרגיע וזה מה שאני עושה אך איני רואה שהדבר עוזר כל כך. יש לציין כי אני בחורה בת 23 שעונדת משקפיים מגיל קטן,לא הייתה לי את הבעיה הזו עד היום. כמו כן,יש תחושת אי נוחות בעיניים. אשמח לעזרה, תודה.

שלום רב, צר לי אך מאוד קשה לי להעריך את הגורם לכאב, אם אין הטבה לשוב לרופא המטפל או לרופא עיניים אחר.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול